• shtëpi
  • Mbulesa e dyshekut Film Plastik polietileni
Mbulesa e dyshekut Film Plastik polietileni
  • Mbulesa e dyshekut Film Plastik polietileni
    Mbulesa e dyshekut Film plastik polietileni Filmi mbrojtës i dyshekut është i shkëlqyeshëm për ta mbajtur dyshekun tuaj të thatë dhe të pastër në tranzit. Specifikimi i produktit Produkti: Mbulesa e dyshekut Trashësia e filmit plastik polietileni: 0.08-0.14mm / 80-140Gjatësia e mikrofonit: Maksimumi 1000 metër çdo Gjerësia e rrotullës: Ngjitja maksimale 5000 mm: Asnjë aplikim ngjitës: Mbrojtja e përkohshme e sipërfaqes për dyshek
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI
HULUMTIMI TANI